1996. gada 11. jūlijā ASV pilsētas Noksvilas būvlaukumā tika atrasts daļēji izģērbta vīrieša līķis. Pie tā atradās amerikāņu, vācu un kanādiešu valūta aptuveni 4000 ASV dolāru apjomā, kā arī jostas somiņa ar platīnu, zeltu un dārglietām tajā. Drīz policija noskaidroja, ka tas ir 31 gadu vecā Blēra Adamsa līķis. Viņa nāves apstākļi bija ļoti savādi, turklāt Blēra ģimene, draugi un kolēģi stāstīja, ka vairākas dienas pirms nāves Blērs uzvedies ārkārtīgi dīvaini. Kas īsti ar viņu notika?

1996. gada 10. jūlija rītā Blērs ieradās Vašingtonā, kur noīrēja auto un devās ASV dienvidu virzienā. Ap 17:30 viņš piestāja degvielas uzpildes stacijā Tenesī štatā. Viņa uzvedība bija nervoza. Kā vēlāk stāstīja aculiecinieki – Blērs izskatījies ļoti satraukts. Piemēram, viņš pamatīgi sanervozējās, kad nevarēja iedarbināt auto. Blakus esošie cilvēki centušies viņam palīdzēt, un ātri izrādījies, ka Blērs savu auto cenšas iedarbināt ar iepriekš nomāta auto atslēgu. Kad viņam to aizrādīja, viņš noliedzis tādu iespēju, atsakoties paskatīties, vai kabatā viņam nav pareizās atslēgas.

Beigu beigās tika nolemts Blēra auto un viņu nogādāt vietējā viesnīcā, kur Blērs varētu noīrēt numuriņu un tikt galā ar situāciju. Tas arī tika izdarīts, tomēr vēlāk izrādījās, ka Blērs degvielas uzpildes stacijā ir atstājis somu, tāpēc darbinieks devies uz viesnīcu, lai to Blēram atdotu.

Viesnīcas darbinieki atklāja, ka Blērs viesnīcā nav nomierinājies – uzvedies ārkārtīgi satraukti, vairākas reizes gājis iekšā un ārā no vestibila, tā pavadot aptuveni 40 minūtes. Visbeidzot viņš samaksājis 100 dolārus par numuriņu, tomēr tad pēkšņi izgājis no viesnīcas un pazudis. Vēlāk noskaidrojās, ka numuriņā viņš tā arī nebija iegājis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X