Parisas Hiltones vārds nav svešs arī Latvijas iedzīvotājiem - 2000. gadu sākumā par TV hitu kļuva realitātes šovs "Bagātnieces laukos" ar Hiltones un Nikolas Ričijas piedalīšanos. Miljonu mantiniece un ballīšu lauva nu kļuvusi par precētu sievu un māmiņu. Un savos 42 gados atklāj, kādai ellei izgājusi cauri, būdama jaunāka. 

Hiltone savu dzīves gājumu aprakstījusi memuārā "Paris: The Memoir", kas klajā nāca šopavasar. Meitene, kuru zinām no TV ekrāniem, sakot "that's hot" (tas ir seksīgi - lat.), vai izpildām lipīgo popdziesmu "Stars Are Blind", vai pat cerot ieraudzīt vaigā Rīgā (jā, Hiltone viesojās Latvijā pirms 10 gadiem!), viņa atklāj savas dzīves tumšākās puses, kas ir patiesi baisas. Un tas pierāda - bagātie arī raud. Lūk, Hiltones drosmīgākās atzīšanās! 

Foto: Parisa Hiltone ierodas Rīgā

Seksa video

Savos nule izlaistajos memuāros Hiltone runā par seksa video, kas tapa 2001. gadā ar viņas tā laika draugu Riku Salomonu. Viņai bija vien 19 gadi, viņam – 31.

Savā grāmatā viņa nemin Salomona - bijušā profesionālā pokera spēlmaņa - vārdu, kurš divas reizes bija precējies ar Pamelu Andersoni. Viņa dēvē viņu par “rupju un augstprātīgu”, un “izcilu vīrieti meiteni, kura iet cauri visdestruktīvākajam laikam savā dzīvē”.

Hiltone raksta, ka neko daudz no "liktenīgās" nakts...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp