Mūsdienās vairs nav brīnums, ka visu vecumu cilvēki savu otro pusīti meklē internetā. Populārajā iepazīšanās lietotnē "Tinder" tūkstošiem lietotāju meklē mīlestību, seksu, bet citi - vienkārši piedzīvojumus vai sarunas. Tomēr, ja esat 30 vai 40 gadus veca sieviete un meklējat nopietnas attiecības ar līdzīga vecuma vīrieti (35–45 gadi), jūs, iespējams, gaida īsta ziepju opera - tās, kuras ir bijušas tikai vienā vai dažos randiņos un satikušas savu otro pusīti, var droši uzsist sev uz pleca, bet tāpat uz pleca vajadzētu uzsist sievietēm, kuras šajā lietotnē ir paspējuši pārsteigt dažādie vīriešu tipāži.

35 gadus vecā Ieva (vārds ir mainīts - aut. piez.) no Viļņas uzdrošinājās izmēģināt "Tinder" pēc ilgas un sāpīgas šķiršanās no vīra. Viņa saprata, ka viņas vecuma sievietei, kas ir ierauta darbā, bērnu audzināšanā, atbildībā un pienākumos, nav laika un vēlmes doties uz naktsklubiem vai ballītēm, lai iepazītos.

Tomēr sieviete atzīst, ka pašā sākumā izjuta nelielu kaunu. "Varbūt tā bija apkārtējo skepse par to, ka iepazīšanās lietotnes izmanto tikai cilvēki, kuri reālajā dzīvē nespēj nevienu atrast, tomēr šā stereotipa dēļ Tinderī tiešām nejutos labi. Saprotiet - ja esi šeit, iespējams, neviens tevi nav gribējis, tāpēc ķeries pie katra salmiņa. Tomēr realitāte ir tāda, ka tev vairs nav 20 gadu, kad katra paziņa iepazīstina ar jauniem cilvēkiem un paziņu loks strauji pieaug. Tev ir bērns, darbs, rutīna un nav praktisku iespēju iepazīties," Ieva stāsta medijam "15min.lt".

Sieviete "Tinder" ar pārtraukumiem lietoja aptuveni gadu, bet pārtraukumi radās, kā pati saka, pēc katras neveiksmīgas tikšanās ar kādu no zemāk nosauktajiem vīriešu tipāžiem - viņus sieviete izdalījusi pēc tam, kad bija pārskatījusi simtiem esošu vīriešu profilus, sarakstījusies, komunicējusi un gājusi tikties.

Ieva dalās ar sešiem vīriešu tipiem, kurus, viņasprāt, noteikti ievērosi, ja izmēģināsi veiksmi Tinderī, taču viņas gadījumā veiksmīgs bija tikai septītais.

Vīrieši kā ozoli jeb - kaut kas šeit neliekas pareizi

PRECĒJIES NEĢĒLIS. Jā, šķiet, ka iepazīšanās lietotne ir domāta tikai tiem, kam nav saistību, taču laipni lūgti mūsdienu realitātē - šeit precēti vīrieši meklē mīļākās, ceļojumu biedrenes, kādu, ar ko aiziet uz restorānu vai ko palutināt ar dāvanām.

Man rodas viens jautājums - vai šādu vīriešu sievām nepatīk ceļot, saņemt dāvanas vai sēdēt restorānos? Ak, skaidrs, viņas nevēlas seksu, tur tas suns ir aprakts!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X