Pirms kāda laika medijos izskanēja kāda ļoti jauka ziņa – valdība pieņēma lēmumu bez atlīdzības nodot vairākus dzērājšoferiem konfiscētos transportlīdzekļus Ukrainas Aizsardzības ministrijas armijas daļām. Ne jau ikkatru konfiscēto lūzni, bet tās mašīnas, kuras tiešām varētu noderēt.

Manuprāt, absolūti lieliska un skaista ideja, pret kuru varētu iebilst vienīgi vien galīgi ambāļi. Tomēr interneta komentētāji kārtējo reizi pierādīja, ka mēs visi vienlaikus dzīvojam divās paralēlās realitātēs. Vienā ir saprātīgi un racionāli domājoši cilvēki, bet otrā – šļupstoši varoņi, kuriem šķiet, ka braukšana pālī ir latviskā dzīvesziņa.

Lūk, jā, izrādās, ka cilvēki sēžas pie stūres zem brangām promilēm nevis tāpēc, ka nesaskata tajā problēmu un nespēj izvērtēt potenciālās sekas, bet gan tāpēc, ka Levita dēļ grūta dzīve. Un vispār jau ukraiņu biezie pa Rīgu braukā dārgos džipos. Jo no kara drīkst bēgt tikai nabagi.

Lai jums nebūtu jālasa simtiem sašutuma pilni komentāri, atlasīju pāris jaukākos no vairākiem rakstiem par automašīnu nodošanu Ukrainas armijai.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X