Ja esi aktīvs dažādu sociālo tīklu lietotājs, mazliet seko līdzi Holivudas atpazīstamo seju gaitām un/vai interesējies par to, kas jauns un interesants notiek uztura pasaulē, tad, ļoti iespējams, arī tev nebūs gājis secen viesulis, kas ierāvis Gvinetu Paltrovu un viņas diētu gan speciālistu, gan sociālo tīklu lietotāju apspriešanas, analizēšanas virpulī.

Visa šī emociju un viedokļu lavīna, kas norisinājās kā sociālajos tīklos, tā ārzemju presē, lika padomāt par to, ko mēs sev potenciāli varam nodarīt ar neatbilstošu diētu ievērošanu, kādu ietekmi vispār atstāj sociālie tīkli un saturs, kuru tur izvieto pazīstami un slaveni cilvēki, kā arī vai mēs varam spriest kādam tiesu, redzot nelielu video fragmentu.

Aicinājām diplomēto uztura speciālisti Gunu Rijkuri palīdzēt mums rast atbildes uz šiem jautājumiem, kā arī noskaidrot, ar kādu pieredzi ikdienā savā praksē viņa un viņas kolēģi saskaras.

Uz jautājumu, vai cilvēki, it kā gribot sev labu (pamatā notievēt), bieži nodara paši sev pāri, atbilde bija nepārprotama: jā. Un tas notiek regulāri.

KomentāriCopyDraugiem Whatsapp Pinterest