"Ja turpināsiet darīt to, ko dara 99% cilvēku, jūs galu galā arī nomirsiet kā 99% cilvēku. Ja vēlaties pārmaiņas, dariet citādāk, nevis to pašu, ko citi," intervijā secina Nīderlandes iedzīvotājs Toms Boermans, kura misija ir būt pirmajam cilvēkam, kurš izstaigājis visus septiņus kontinentus. Jā – arī Antarktīdu. Viņš pirms dažiem gadiem pārdeva savus uzņēmumus, māju, mantas, lai dotos ceļojumā. Viņš vēlējās sākt ceļojumu apkārt pasaulei Norvēģijā, taču Covid-19 pandēmija to izjauca. Tā vietā viņš sāka savu piedzīvojumu no Nīderlandes.

Viņš ceļo jau vairāk nekā 600 dienas, patlaban atrodoties Jaunzēlandē. Vidēji dienā viņš noiet aptuveni 35 kilometrus, bet tas ir atkarīgs gan no vietas, gan apstākļiem.

"Vidēji dienā noeju aptuveni 42 kilometrus. Bet tas ir atkarīgs no vietas. Citreiz dienā nogāju tikai 30 kilometrus, bet vidēji aptuveni 35 kilometri," Toms saka.

Viņš iet pa ceļu, pa pārgājienu takām, guļ cilvēku pagalmos un iet, lai gūtu pieredzi, nevis sasniegtu konkrētu mērķi.

Ejot jau vairāk nekā divus gadus, viņš ir šķērsojis Eiropu, Tuvos Austrumus un daļu Ziemeļamerikas. Paralēli tam viņš ir iedvesmojis savus sekotājus un citus piedzīvojumu meklētājus uzdrīkstēties līdzīgam piedzīvojumam.

"Es sāku šo ceļojumu ar domu neizmantot savu naudu. Un man tas izdodas. Ja vēlaties kaut ko sasniegt, jūs to varat sasniegt. Tas viss ir par ticību, jo dzīvē var sasniegt visu. Man jau sen bija tāda doma – smagi strādāt, tad visu pārdot un apceļot pasauli. Tad es nodomāju – labi, es došos apkārt pasaulei.

Es neesmu iztērējis nevienu līdz šim iekrāto dolāru," viņš uzsver.

Intervijā viņš atklāj, kā praktiski tas notiek. 

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp