Kombuļu Inese jeb Inese Saulīte (īstajā vārdā Inese Adario) joprojām dzīvo ar moto "Dzīvo tā, lai nav žēl". Savulaik skandalozā skatuves māksliniece sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" atklāti pastāsta gan par savām veselības problēmām, gan atgriešanos uz skatuves, gan saviem dzīves vīriešiem, gan skaļākajiem skandāliem, kas joprojām velkas līdzi kā pagātnes rēgi. Neskatoties ne uz ko, jaunumu dzīvē viņai netrūkst.

Lielai daļai Inese palikusi atmiņā kā skandaloza personība. Skaļi mediju virsraksti, trakulīgā fotosesija Rīgas centrā 2012. gadā, plikumi mazpilsētu klubos, ballītes pilsētu estrādēs utt. Atskatoties uz šo posmu viņa saka: "Patiesībā tas bija sauciens pēc palīdzības.

Es neesmu pratusi lūgt palīdzību un sūdzēties, bet tolaik, kad norisinājās tā epopeja ar Sandi Kiopu un viss pārējais, tas viss patiesībā bija tamdēļ, ka man bija iespēja nopelnīt naudu, kuras trūka. Bet viss izvērtās daudz sliktāk.

Tas bija 2012. gads, un tolaik pēc pikantās fotosesijas nācās samaksāt ne tikai ar sodu 60 latu vērtībā par sīko huligānismu, bet pēc šā skandāla Inese ar bērniem arī nonāca krīzes centrā. "Divi gadi bija ļoti smagi, bet tagad varu teikt, ka laikam viss notiek tā, kā tam ir jānotiek. Es dzīvoju tā, lai nav žēl. Paskatoties uz pagātni, es tur vairs neesmu, bet tā tiešām bija tam visam jānotiek."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp