Gustavo ir atgriezies – vēlreiz. Mākslas centra “ZUZEUM” modīgajās telpās vakar sapulcējās plašs mūziķu, mediju un abiem areāliem pietuvināto klāsts, lai noklausītos repera jaunākā albuma “Tagad tikai sākās” trīspadsmit dziesmas un noskatītos Elvija Pārpuča režisēto klipu tā tituldziesmai.

Tiem, kuriem azotē vēl aizvien pieglabāts kāds joks saistībā ar mūziķa vārdu,viņš sagatavojis gana piparotu pretservi: “Tu vispār saproti, kurījot tur savu gandžu, ka Arstarulsmirus bija spilgtākais Gustavo pančs?” (sacerējumā “Divdabis”). Tātad, iepriekš piedzīvotā metamorfoze, kura daudzos fanos radīja neizpratni un mulsumu, ir bijusi tikai joks vai smalki pieslīpēta asprātība. Vai arī pašironisks atskats uz saviem dzīves jēgas meklējumiem.

Vērojot nelielās ZUZEUM kamerzāles piepildīšanos ar viesiem, sajūtas bija līdzīgas kā cienīta dzejnieka jubilejas vakarā (nav pārāk tālu no patiesības, starp citu) vai arī kā skolas salidojumā, kur dažādu gadu absolventus pie sevis pieņem omulīgs, bet savu nozīmi arvien pasvītrojošs direktors.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp