Ticiet man, es esmu persona, kas necieš rokdarbus ne acu galā - to sapratu jau mājturības stundās. Tomēr, mīļie, izrādās, pastāv kādi roku darbi, kas var aizraut ikvienu. Tā kā esmu vienmēr kāra pēc jaunām zināšanām, cienu visus, kas turpina izglītoties un pilnveidoties seksuālajā jomā, kā arī esmu nedaudz bezkaunīga - tas mani arī pamudināja ieskatīties, kas notiek handjob meistarklasē! Nāc līdzi, izvedīšu nelielā ekskursijā...

Ierodoties uz meistarklasi, ieraugu mājīgi iekārtotu telpu. Rozā sienas un visapkārt izkārtotās seksa rotaļlietas piešķir pasākumam rotaļīgumu, taču, ieraugot telpas centrā galdu ar apkārt izvietotiem krēsliem, izdales materiāliem, dildo un salvetēm, top skaidrs, ka te būs gruntīga mācīšanās.

Telpā kopā ar mani atrodas desmit dažāda vecuma un noteikti arī pēc nodarbošanās atšķirīgas sievietes. Pilnīgi vizuāli dažādas, bet visas kaut kas vieno - spīdums acīs un niķis ik pa laikam iekost sev apakšlūpā. Ķermeņa valoda tajā brīdī vēstot par domām, kuras vēlies piebremzēt - ja nu tas šajā mirklī nav pieklājīgi... Kas zina, kas mums katrai prātā šobrīd darās?

Kad iepazīšanās aplis ir noslēdzies, visas aicinātas izvēlēties savu šī vakara uzskates materiālu jeb dildo, kas piestiprināms pie galda un ļauj izpildīt handjob tehnikas. Pasmīnu, vērojot, kā katra dāma izvēlas vai nu sev pazīstamāko izmēru, vai tieši pretēji, ierauga ko jaunu, kam vēlētos kaut iztēlē pieskarties...

Viņiem kopš bērnības ir tikai viena kustība. Viņi citādi nemāk...

Tālāk kopā atkārtojām sieviešu un vīriešu dzimumorgānu anatomiju. Nākamais izpētes objekts - klitors un dzimumlocekļa galviņa, kas ir divas jutīgākās vietas. Starp citu, vīriešiem galviņa ir 2,5 reizes mazāk jutīga nekā sievietes klitors. Vīrieši ir apdalīti. Atkal. Nez, tas tiek uzsvērts, lai mums paliktu žēl un centīgāk iemācītos šos "brīnumrokdarbus"?

Kad pašas sevi glāstām un pašapmierināmies, mēs zinām, kā mūsu ķermenis uzvedas, kā jūtas un kuras zonas mums ir jutīgākās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X