Pēdējā laikā aizvien biežāk mediju virsrakstos redzams Terēzes Kalmanes vārds. Meitene no Dižstendes ar pusmiljonu "Instagram" sekotāju. Kas īsti ir šī jaunā sieviete? Sarunā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" Terēze iepazīstina ar sevi tuvāk, pastāstot gan par savu luksusa dzīvi ārzemēs, muzikālo karjeru, ģimeni un mākslīgo skaistumu.

Meklējot tīmeklī informāciju par Terēzi, teju katrā publikācijā tiek minēts jaunās sievietes luksusa dzīvesveids. Interesanti, kā 26 gadus jauna sieviete pie tāda tikusi?

Viņa gan teic, ka pie šādas dzīves tikusi ar smagu darbu - viņai esot gan savs zīmols, gan viņa investē akcijās. Kāda ir Terēzes izglītība? No kurienes nākušas zināšanas par šīm jomām, ar kurām viņa pelna sev iztiku?

Terēze gan izvairās atbildēs uz jautājumu par iegūto izglītību, taču min, ka internets ir "zināšanu māte". "Ļoti daudz informāciju var iegūt online kursos. Ja ir vēlme, internetā var iegūt jebkādu informāciju, tikai nevajag būt slinkiem. Šī iemesla dēļ arī pati šobrīd rakstu online kursu par sevis attīstību un manifestāciju."

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp