Pēc tam, kad jahtas kapteinis bija nogalinājis visu viņas ģimeni, 11 gadus vecā Terija Džo Dipero 84 stundas pavadīja mazā glābšanas plostā, dreifējot okeānā. Bez ūdens, bez pārtikas un ar apziņu, ka visa tava ģimene ir mirusi. Lūk, neticamais stāsts par Terijas Džo Dipero izglābšanos.

Pirmās dienas viss bija labi, tomēr piektajā dienā 11 gadus vecā Terija Džo pamodās no kliedzieniem, kas nāca no klāja virs kajītes, kurā viņa gulēja. Parasti kopā ar viņu gulēja arī viņas māsa Renē, tomēr šoreiz viņa bija nolēmusi nakšņot uz klāja kopā ar vecākiem un brāli.

“Es uzkāpu augšā, lai redzētu, kas tur notiek, un ieraudzīju mammu un brāli guļam uz grīdas. Visur bija asinis,” Terija Džo vēlāk stāstīja policijai. Viņa saprata, ka viņas ģimene ir mirusi.

Pēc tam pie viņas pienācis Džulians. Kad meitene jautājusi viņam, kas notiek, viņš tai pavēlējis iet atpakaļ uz kajīti. Viņa to arī izdarīja, taču pēc brīža kuģis sāka grimt, ūdenim ieplūstot kajītē. Viņa atkal uzkāpa augšā un jautāja Džulianam, vai kuģis grimst. Viņš  atbildēja apstiprinoši un iedeva paturēt virves galu, kas bija piesieta glābšanas laivai. Virve no viņas pirkstiem izslīdēja, un glābšanas laiva sāka peldēt prom no grimstošās jahtas. Džulians ielēca tai pakaļ okeānā, un tā bija pēdējā reize, kad Terija Džo viņu redzēja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X