Zināms, ka par Eiropā nīstākā cilvēka statusu ar Ādolfu Hitleru spēkoties varētu vienīgi Putins. Hitlera samaitātā ideoloģija noveda līdz gandrīz veselas rases iznīcināšanai. Tika nogalināti neskaitāmi citādāk domājošie un dažādu iemeslu dēļ nevēlamie, nopostītas zemes, pasaule novājināta un iesviesta haosā. Tāpēc Hitlera nāvi alka daudzi - arī sabiedrotie briti.

Bavārijas kalnos klinšu aizsegā iekārtojies snaiperis, kura šautenes stobrs pavērsts pret Vācijas fīrera Ādolfa Hitlera Berghofas rezidenci. Snaiperis noregulē ieroci un gaida, kad skatam parādīsies mērķis. Viņš ir labi apmācīts, lai veiksmīgi realizētu bīstamāko no uzdevumiem. Viņš ir gatavs nogalināt Hitleru.

Pēc dažām minūtēm, kas šķitušas garas kā stundas, parādās vīrs, kuru snaiperis sūtīts nogalināt. Snaiperis viņu atpazīst zibenīgi. Īss augums, tumši mati un visiem pazīstamās ūsas. Ādolfs Hitlers iznāk no savas mājas un dziļi ieelpo svaigo kalnu gaisu. Snaiperis notēmē un nospiež gaili.

Šis scenārijs netika realizēts. Tiesa, britu sabiedrotajiem bija izstrādāti vairāki plāni, kā nogalināt Hitleru, lai izbeigtu karu Eiropā.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X