29. aprīlī grupa "Sudden Lights" dosies uz Liverpūli, lai pārstāvētu Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Kādas izmaiņas tiks veiktas priekšnesumā un kā puišus uzņēma aizvadītajos Eirovīzijas iesildīšanas pasākumos?

"Eirovīzija ir ārkārtīgi liels notikums ar bagātām fanošanas tradīcijām un ļoti kaislīgu fanu bāzi - šo pre-party mērķis ir iepazīstināt fanus ar konkursa izpildītājiem, dot iespēju šos tik dažādos mūziķus satikt, redzēt viņu uzstāšanos dzīvajā u.tml," saka grupas dalībnieki. Tajā pašā laikā šie pasākumi dod iespēju arī mūziķiem uzkrāt pieredzi un eksperimentēt ar savu dziesmas izpildījumu pirms lielā notikuma. "Tāds loģisks un ļoti nepieciešams skrejceļš," tā "Sudden Lights".

Puiši kopā aizvadīja piecus Eirovīzijas iesildīšanās pasākumus - Barselonā, Varšavā, Telavivā, Madridē un Amsterdamā. "Mums šī bija iespēja pirmo reizi doties ārpus dzimtenes robežām un satikt veselu kaudzi interesantu cilvēku, un, protams, reklamēt savu dziesmu un Latviju."

Jau iepriekš aprakstījām Eirovīzijas fanu pirmo reakciju par šā gada Latvijas Eirovīzijas dziesmu "Aijā", daudziem uzskatot, ka tā ir par meiteni vārdā Aija. 

"Fani ārzemēs ir ļoti draudzīgi un šajās pāris nedēļās par uzmanības trūkumu sūdzēties tik tiešām nevarējām, pirmo reizi dzīvē izbaudījām ko līdzīgu Holivudas zvaigžņu dzīvei ar sarkanajiem paklājiem, milzu arēnām un beznosacījuma skatītāju mīlestību.

Fani ir ļoti informēti gan par dziesmu un tās vēstījumu, gan par grupas vēsturi, tāpēc šķiet, ka neviens vairs nedomā, ka dziesma varētu būt par meiteni," nedēļu pirms došanās uz Liverpūli saka grupas dalībnieki.

Vaicāti par kādu īpašu gadījumu, kas palicis atmiņā, puiši norāda - jautrības netrūcis. "Spilgti palicis atmiņā kopīgais čarterreiss kopā ar citu valstu Eirovīzijas pārstāvjiem no Varšavas uz Telavivu. Reisu apkalpoja ļoti atraktīvs stjuarts, kas visādi centās mūs izklaidēt, atskaņojot caur lidmašīnas skaļruņiem Eirovīzijas himnu, stāstot dažādas ar Eirovīziju saistītas anekdotes. Sajutāmies īpaši.

Bet vispār jau piedzīvojumu bijis daudz...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp