Vai jums kādreiz nešķiet, ka mēs kā nācija paliekam arvien stulbāki, jo esam par saviem viltus elkiem padarījuši idiotus? Atliek tikai nejauši uzslēgt kādu pašmāju ikvakara televīzijas šovu, lai smadzenes sāktu atkāpties. Līdzīgi jaunumi arī dienas lasītāko ziņu virsrakstos. Diezgan skumji.

Skaties, kur vien vēlies, visās malās vienas vienīgas Didrihsones, Kambalas, Kašeri, Uģi Kuģi, basketbolistu jaunās draudzenes vai Mūrnieces piecdesmitais vīrs.

Ik pa laikam, spaidot televizora pulti, nākas uzdurties kaut kam tik absolūti stulbam, ka uz mirkli apjūku un aizmirstu pārslēgt tālāk. Piemēram, vakar redzēju burvīgu reklāmu televīzijas šovam “Tēta nedienas”. Reklāmā kāds smaidīgs jauns vīrietis teica aptuveni šādi: “Hei, hei, hei, nepalaid garām jaunāko “Tēta nedienu” raidījumu – būs forši!”

Raidījuma anotācijā teikts: “Realitātes šovs "Tēta nedienas" Latvijā sniedz lielisku iespēju vīriešiem pārbaudīt uz savas ādas, ko nozīmē – būt mammai...” Respektīvi, tas ir raidījums par vīriešiem, kuri paši savās mājās neprot neko izdarīt un viņu vietā visu dara sievas.

Visupirmām kārtām jau gribētos saprast, kam jānotiek galvā, lai cilvēks piekristu piedalīties šovā, kurā rādīs to, kā viņš neprot lietas. Burtiski padarīt sevi par idiotu un apsmieklu visas valsts priekšā tikai tāpēc, lai tiktu televizorā. Parādīt, ka neproti gatavot ēst, nezini, kā ieslēgt veļasmašīnu, vai pat nenojaut, kādus ārpusskolas pulciņus apmeklē tavi bērni.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X