9. maijā grupa "Sudden Lights" ar dziesmu "Aijā" pārstāvēs Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Liverpūlē. Grupa ir aizvadījusi abus mēģinājumus uz lielās skatuves, un, lūk, kas par redzēto sakāms lielākajiem Eirovīzijas faniem ārzemēs. 

Viens no populārākajiem Eirovīzijas fanu kanāliem ir "Wiwibloggs", kam vietnē "YouTube" ir 188 tūkstoši sekotāju.

Noskatoties nacionālās atlases priekšnesumu, bloga veidotāji Viljamss un Debans vienbalsīgi atzina, ka viņiem ļoti patīk Latvijas dziesma. “Latvija, laipni lūgti atpakaļ spēlē! "Aijā" necenšas būt Eirovīzijas hits – tā ir eksperimentāla, bohēmiska dziesma, solists ir lielisks!” sacīja Viljamss.

Savukārt abiem ekspertiem atšķīrās viedoklis par to, kādam vajadzētu būt šovam uz lielās Eirovīzijas skatuves. Ja Viljamss norādīja, ka puišiem ir harisma un ar to pilnībā pietiek, tad Debanam šķita, ka nepieciešams investēt gan skatuves noformējumā, gan grupas dalībnieku apģērbā.

Pēc pirmā pusfināla "Wiwibloggs" veidotājs Viljamss kopā ar diviem citiem Eirovīzijas ekspertiem Džonatanu Votriju un Sinanu vērtēja redzēto.

"Tik daudziem no mums patīk šī dziesma, bet man bija bail, ka tā būs pārāk liega Eirovīzijas lielajai skatuvei – ka tai vajag izcelties, lai kvalificētos finālam. Un, man šķiet, ka viņi ir atraduši veidu, kā to izdarīt," tā Viljamss pēc pirmajā mēģinājumā redzētā.

Viņš turpina: "Viņi ir saglabājuši...

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp