Latvijas basketbola izlases kapteinis Dairis Bertāns pēc Pasaules kausa grupu sadalījuma sociālajos tīklos aicināja nekomentēt, ka mums ir nepaveicies ar izlozi, kurā ir trāpījušies spēcīgi pretinieki. Parakstos zem katra vārda - ļoti pareiza attieksme! Uzskatu, ka jābaidās pretiniekiem, nevis mūsējiem, kuriem šī būs debija uz šādas skatuves. Tomēr interneta dzīlēs notiek diskusijas: kura ir uzskatāma par 2023. gada Pasaules kausa "nāves grupu"?

Pasaules kauss ar 32 valstsvienību dalību risināsies no 25. augusta līdz 10. septembrim. Latvijas izlases grupu turnīra spēles aizvadīs Indonēzijas galvaspilsētā Džakartā. Mūsējiem būs jāsacenšas ar Libānas (25. augustā), Francijas (27. augustā) un Kanādas (29. augustā) izlasēm. Tikai divas no četrām komandām iekļūs otrajā posmā jeb Top 16.

"Negribu dzirdēt un redzēt nevienu komentāru, ka mums atkal neveicas, smaga grupa, utt.! Esam Pasaules kausā, tur nav vāju komandu. Un, lai kaut ko izcīnītu, ir jāuzvar stipras komandas. Labi sagatavojamies, ejam un cīnāmies! Par lielu Latviju!" Tā pēc izlozes kaujinieciskā noskaņojumā rakstīja Dairis Bertāns.

Pieļauju, ka Latvijas izlases kapteiņa naratīvs pēc izlozes būtu kaut nedaudz savādāks, ja...

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp