Notikums 5. maijā Imantā, kad pusaudžu bars piekāva kādu skolēnu, ir satriecis un šokējis visus. Sociālajos tīklos klejo dažādas versijas par notikumu gaitu un dažādas teorijas par notikuma iemesliem. Savu skaidrojumu un komentāru par notikumiem devis Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks. Taču to, kas un kā īsti notika, zina paši iesaistītie, pirmkārt, jau piekautais pusaudzis un viņa tēvs Konstantīns. Viņš izstāstīja "Klik", kas notika 5. maija vakarā.

Valsts policijas priekšnieks Armands Ruks izteicies, ka nesaskaņas sākušās pēc tam, kad vidusskolas pagalmā kāds no vienas kompānijas esot nejauši iesviedis ar akmeni kādam no citas kompānijas. Vai dēls jums par to stāstījis?

Viņš neko nezina par tādu incidentu.

Kas jums ir zināms par to, kāpēc un kā sākās pusaudžu konflikts? Ko jums dēls stāstījis?

Viens no zēniem no mana dēla kompānijas kādā no iepriekšējām dienām vienam no bandas zēniem teicis, ka vēlas ar viņu izrēķināties. Tajā pašā laikā stadionā atradās arī viens zēns no bandas. Pamanījis zēnu no mana dēla kompānijas, kurš gribēja izrēķināties, puisis no bandas sazinājās ar draugiem un izsauca viņus uz stadionu.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp