«Cīnoties par vēlētāju atbalstu, politiķi, pat zinot, ka viņi to nevarēs izpildīt, par daudz sasola. Es esmu piesardzīgs,» intervijā portāla TVNET tiešsaistes žurnālam KLIK saka Valsts prezidenta amata kandidāts un Latvijas ilggadējais ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs. Sarunā viņš sniedz ieskatu plānos, kā arī atceras «trakos» deviņdesmitos, kad viņš kļuva par jaunāko valsts sekretāru Latvijas vēsturē.

«Var daudz ko sasolīt. Var izlamāties. Var sist dūri galdā. Bet tev ir jāsaprot, ka tu vari tikai vienreiz sasolīt vai sameloties. Cerības un gaidas būs lielas. Bet tad, kad sāksies reālais darbs, tad būs tā lielā vilšanās.»

Ārlietu ministrs un prezidenta amata kandidāts Edgars Rinkēvičs ar solījumiem ir piesardzīgs. Tomēr viņš apzinās, ka politiķu lielās un iedvesmojošās runas netiek «novadītas» līdz cilvēkiem. «Ja cilvēks redz, ka viņa kontā nav tik daudz naudiņas vai tie izdevumi ir ļoti lieli, tad ticības nebūs,» viņš saka. Viņš uzskata, ka svarīgi nevis skaisti runāt, bet darīt tā, lai cilvēki noticētu, ka kaut kas viņu dzīvē var uzlaboties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X