Jā, draugi, tieši tā – nevis es vai kāds cits viens vai vairāki cilvēki, bet to vēlas pilnīgi visa latviešu tauta. Ticu, ka daudziem jau pēc virsraksta un pirmā teikuma izlasīšanas pierē sāka pulsēt izspiedušās vēnas un dūrītes sažņaugušās naidā un neizpratnē. Bet – ja citi var regulāri vienpersoniski stāstīt, ko vēlas tauta, tad to varu arī es. Un man pat tam ir daudz labāks pamatojums.

Piemēram, atceraties Alda Gobzema leģendāro “rododendru”? Mega akcija, kura tika gatavota kaut kādu pusgadu, ja ne vēl ilgāk. Un visu šo laiku mums bija jāklausās teksti par to, ka tautai vienreiz pietiek, tauta vēlas iziet ielās, tauta vēlas protestēt pret varas kliķi. Tauta, tauta, tauta. VISA TAUTA!

Bet uz vērienīgo pasākumu ieradās kādi 600–1000 cilvēki, no kuriem daļa tikai tāpēc, ka pēc tam pie degvielas uzpildes stacijas bija sarunāts uzorganizēt dragreisa fanu diskotēku. Un pēc tam vairāki pieauguši vīrieši pie Rīgas pils vairākas dienas uz maiņām sargāja savu no sniega uzbūvēto štābiņu. Rīgas sargi no AliExpress.

Šobrīd ļoti līdzīgi visas tautas vārdā vēlas un cenšas izteikties politiķis Ainārs Šlesers. Izrādās, ka visa tauta vēloties atlaist Saeimu. Nu burtiski pilnīgi, pilnīgi visa tauta ir aiz viņa. Bet uz iepriekšējo protesta pasākumu savācās vien pāris tūkstoši atbalstītāju.

Turklāt šeit vēl jāņem vērā, ka ieradās ne tikai Šlesera atbalstītāji, kuri vairs nespēj izturēt varas kliķes uzspiesto režīmu, bet arī Rosļikova atbalstītāji, kuri protestēja pret mācībām Latvijas valsts valodā. Vārdu sakot – tāds visai sūdīgs kontingents, ko pulcināt aiz savas muguras kā visu Latvijas tautu.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X