Par godu sarunai ar grupas "Tranzīts" nemainīgo līderi Ralfu Rubeni es saģērbos ļoti atbilstoši - es nevaru būt balts un tas nav iespējams. Taču mūziķa nodomi un tas, kā viņš dara savu lietu, gan ir tīri un galvenais - patiesi. 

Video vairs nav pieejams. Video vairs nav pieejams.

TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnāls "Klik" turpina raidījumu ciklu "Pop trips", kurā atskatāmies uz pagājušās divdesmitgades Latvijas populārākajiem hitiem, aicinot uz sarunu tā izpildītājus. Šajā reizē atgriežamies deju mūzikas pasaulē, kad 90. gados radās grupa "Tranzīts". Sarunā, protams, izcēlām hitu "Es nevaru būt balts", kas joprojām ir populārs ballītēs, taču pieminēšanas vērta ir vēl kāda grupas dziesma.

Lai arī interese par mūziku Ralfam ir kopš bērnudārza laika, viņš pēc izglītības ir lauksaimniecības inženieris un viņam pie sirds iet motosports. Patiesībā nelaimes gadījuma rezultātā viņš sevi pieteica mūzikas lauciņā. "Es cietu avārijā. Par apdrošināšanas naudiņu varēju nopirkt mocim jaunu cilindru vai arī tumbiņu, lai varētu disenes spēlēt. Izvēle krita par labu disenēm," saka Ralfs. Liktenis? Spriediet paši.

Foto: Jānis Škapars/TVNET
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Grupu "Tranzīts" (ar agrāko nosaukumu "PEA") radīja Ralfs Rubenis un Aldis Zaļūksnis (Midis) pagājušā gadsimta 90. gadu vidū, taču abu ceļi pēc pirmā albuma izdošanas šķīrās. Pēc tam Ralfs arī vēlējies atvadīties no "Tranzīta" nosaukuma, taču nekā. "Man teica: tu tagad esi zināms kā "Tranzīts", viss. Tā es šo krustu nesu un nesīšu līdz beigām," saka Ralfs. 

Foto: Jānis Škapars/TVNET

Neraugoties uz to, ka dzīves pieredze apbružā mūs visus un, kā atzīst pats Ralfs, viņš kļuvis ciniskāks, mūziķis turpina aktīvi uzstāties un nekautrējoties saka, ka viņiem iet labāk kā jebkad. Taču kas ietilpst viņa nākotnes plānos un kāds tiem sakars ar Stingu - pilnu interviju skaties, abonējot "Klik"!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp