Vasaras festivālu sezona ir sākusies! Laiks šogad īpaši priecē brīvdabas pasākumu apmeklētājus, un esam jau aizvadījuši pirmos festivālus, piemēram, deju mūzikas festivālu "UNREAL Music Festival" Mežaparkā. Piedāvājam Latvijas vasaras festivālu ceļvedi, lai ieplānotu atpūtu laicīgi vai, iespējams, atrastu alternatīvas citiem populāriem pasākumiem.   

"Positivus"

Festivāls “Positivus”, kas, tāpat kā pērn, norisināsies Lucavsalā, priecēs galvaspilsētas iedzīvotājus un tās apmeklētājus šā gada 14. un 15. jūlijā.

Šobrīd apstiprinātie 2023. gada "Positivus" festivāla mākslinieki ir Sems Smits (Sam Smith), "Metro Boomin", "Alt-J", "EARTHGANG", "J.I.D", "Little Big", "Emotional Oranges", bet no Latvijas māksliniekiem priecēs Gustavo, Aminata, “Banda Banda” un citi.

"Positivus" festivāls šovasar norisināsies jau piecpadsmito reizi. "Mēs mīlam to, ko darām, un esam gandarīti, ka šo daudzo gadu laikā izdevies piedzīvot tik daudz neticami spēcīgu mākslinieku uzstāšanos un esam tikuši nominēti Eiropas festivālu balvai kā “Best-Medium Sized Festival 2022”. Tas viss pateicoties ikvienam, kurš apmeklējis festivālu šo gadu laikā, dodot mums iespēju ar vēl lielāku jaudu turpināt un iepriecināt mūzikas cienītājus no visas Baltijas un citām valstīm," tā festivāla rīkotāji.

Arī šogad festivāls liek akcentu uz jaunās paaudzes izpildītājiem un šā brīža aktuālo - hiphopa - žanru. Jaunajai festivālētāju paaudzei gan ieteiktu ņemt vērā pāris nosacījumus, lai tā apmeklēšana būtu baudpilna ne vien pašiem, bet arī mileniāļiem un vecākām paaudzēm.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp