Aizvadītajā nedēļas nogalē norisinājās šīs sezonas Pirmās formulas (F-1) pirmspēdējās sacīkstes, kurās pamatīgu negatīvās publicitātes devu izpelnījās nu jau divkārtējais pasaules čempions Makss Verstapens.

Rubrikā "Atskaņas no pēdējām sacīkstēm" atskatāmies uz pieredzēto aizvadītajā F-1 nedēļas nogalē.

"Drausmīgs cilvēks", "izlaists ķēms", "slikts kolēģis", "cilvēks bez sirds" ir tikai daži no lamuvārdiem, kas publiskajā telpā tiek veltīti Maksam Verstapenam pēc tam, kad viņš atteicās pēdējā aplī palaist garam savu komandas biedru Serhio Peresu, kuram cīņā par otro vietu pilotu kopvērtējumā katrs punkts ir zelta vērtē. Ļoti iespējams, ka Verstapens ar šādu rīcību pieļāva ļoti rupju kļūdu nākotnes perspektīvā.

Šī atkal bija nogale, kurā formulas uz starta dodas arī sprinta sacīkšu formātā, un atkal jāteic, ka ir viela pārdomām par sprinta nepieciešamību.

Paturpinot tematu par drāmu starp komandas biedriem, atkal pieredzējām, kā "Alpine" piloti aizmirst, ka cīnās par kopēju mērķi. Par laimi viņiem, šobrīd ceturtā vieta kopvērtējumā šķiet teju nodrošināta.

Tāpat Brazīlija bija īpaša ar to, ka beidzot uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena kāpa ne "Ferrari" vai "Red Bull" pilots. "Mercedes" ir atpakaļ vai arī augstvērtīgais rezultāts ir tikai mirāža, kas šajā panākumiem "sausajā" sezonā nežēlīgi māna komandas fanus?

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp